expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Pages

Friday, April 22, 2011

Gelagat Anak2 Gadis Malaysia di Concert Justin Bieber



Ini memang benar-benar die hard fan justin Bieber. Bukan setakat sanggup mencontengkan diri, malah sanggup 'membasahkan' diri dengan air hujan juga...


 
 
 
 
 
 
 


Ini pula gelagat mereka di KLIA

video

16 comments :

  1. bangang gilerr. sume muke budak sekolah.. gi konsert tu dah la keje sekolah tak siap lg

    ReplyDelete
  2. Dunia akhir zaman...artis menjadi pujaan...emmm :(

    Latest n3: Ouchhh...SAKIT NYA!!!

    ReplyDelete
  3. kalau dengar ceramah ramai2 takpe jugak..

    ReplyDelete
  4. malu doh , sape yang pegi tu memang mmg xde otak , artis barat dipuja2 , menjerit2 , aurat tak tutup . adeh~

    ReplyDelete
  5. Orang lain ada cita rasa masing2. KOrang macam x d minat artis. Dont be too rasis, kenapa pemikiran masih kolot? Not all mat salleh is bad though. Sebelum nk kutuk org, seda diri tu elok sangat ke?

    JB is 10 000 greater than korang punya watever wings rahim marof and the band yg asik nyanyi tangkap leleh watever.

    masing2 ada citarasa masing2. so wat biarla bdak sekolah. ada kacau makpak korang ke? stupid fucking fellow.

    ReplyDelete
  6. ntah pape. dari korang minat kumpulan2 indon nyanyi lagu bodoh2 tangkap leleh tu lagi ntah pape. bodoh betul.

    ReplyDelete
  7. ntahnyer..kolot..kmpong..

    ReplyDelete
  8. wahai ketiga-tiga anon. pliz keep ur word..we shoulden't be proud if we love to west lifestyle bro..we should proud if we use Islamic lifestlye bcoz nowadays, western life is not relevent yet with our life..comeback to islam my sis n bro...

    ReplyDelete
  9. nowadays many west people come to Islam..may Allah give Justin Biber to come to Islam..amin

    ReplyDelete
  10. AHAH. Ape bnde korg nak gado sgt ni. Go to their hell lah nak lyan Justin Bieber tu. Tego dorg bkan nak dgar. Yes I admit. Even those fans tu mcam low-lifes creature. Tp nak buat camne? Cara tu je dorg nak puas. Andd seriously aku kesian tgok fans JB ni. Sold ur dignity doing konon "flash- mob" dpan Pavi. Ya. Ujung crite pun dah tu je nak PUAS kan ati dorg. Nak buat camne kan? AHAH.

    ReplyDelete
  11. gua x puas hati betul dgn anon #1.

    "watever wings rahim marof and the band yg asik nyanyi tangkap leleh watever" tu legend siaa kalo nk dibandingkan dgn budak ni.

    ReplyDelete
  12. anonymous #1
    macam bagus...kate selera masing2 lgu bieber tu xde mase depan penghayatan seni xde...hahaha...bangsa ko jugak jgak ko kutuk kn? terbaekkk laa~~dasar base bangang...

    ReplyDelete
  13. seteruk2 artis melayu kt msia ni,diorg ttp org islam....sebaik2 justin bieber pn die ttp kafir laknat....pilihla yg mane baik...

    ReplyDelete
  14. Wahai adik-adik semua...sekadar peringatan untuk semua sebelum kita hilang dari dunia...

    Hayati Firman Allah ini: "Dan(ingatlah bahawa) kehidupan dunia ini (meliputi segala kesenangan dan kemewahannya, jika dinilaikan dengan kehidupan akhirat)tidak lain hanyalah ibarat hiburan dan permainan dan sesungguhnya negeri akhirat itu ialah kehidupan yang sebenar-benarnya; kalaulah mereka mengetahui (hakikat ini tentulah mereka tidak akan melupakan hari akhirat). (Al-Ankabut: 64)

    ReplyDelete
  15. dorg ne mmg da xde harapan...hurmmm...mak bapak dorg xmalu ker???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...